Thema 1e editie: Sport & Voeding

Door in de middagen te werken aan het thema Sport & Voeding hebben we de kinderen op een actieve en creatieve manier kennis laten maken met de wereld om hen heen. We begonnen met een heuse kick-off in het FBK stadion georganiseerd door Hengelo Sport. De laatste vrijdag hebben we groots afgesloten met uitdagende buitenactiviteiten bij het Outdoor Challenge Park.

Tussentijds hebben een dansworkshop, een bootcamp, het bezoek aan FC Twente, het buikschuiven, de kookworkshop en het bezoek aan Plaza Padel ook zeker bijgedragen aan het behalen van dit doel.

Via deze weg willen we alle betrokken partijen graag bedanken voor het enthousiasme waarmee de verschillende clinics zijn gegeven.

De kinderen hebben genoten!

Tot slot willen we iedereen bedanken die vertrouwen heeft gehad in het idee van MAKS!. Het bestuur van Symbio Hengelo, de personeelsleden van Symbio, de ouders en de kinderen. Zonder jullie was het niet gelukt! In het bijzonder een bedankje aan de Eshuis Foundation die financieel hebben bijgedragen, maar ook hun netwerk hebben ingezet om de eerste editie tot een succes te maken.

We zijn trots op deze mooie samenwerking.