Hi! Wij zijn Bram Bollerman
en Luke ter Ellen

Beiden zijn wij werkzaam als leerkracht binnen Symbio. Iedere dag gaan wij met passie en plezier aan het werk om er samen met de leerlingen een fijne en leerzame dag van te maken.

Het dynamische karakter van het onderwijs, waarbij geen dag hetzelfde is, maakt dat wij iedere dag gemotiveerd aan de start staan. Zowel op didactisch als pedagogisch gebied komen wij in onze dagelijkse onderwijspraktijk kinderen tegen die iets extra’s nodig hebben. Om die reden hebben wij de handen ineen geslagen!

Team

Janneke Temmink
Mijn naam is Janneke en ik ben 28 jaar oud. Sinds afgelopen schooljaar ben ik werkzaam op het Eimink en geef ik les aan groep 7. Ik vind het heel erg leuk om te schilderen, een goed boek te lezen of lekker uit eten te gaan met vrienden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om badminton te spelen en kan dan ook echt heel erg competitief zijn. Ook vind ik het leuk om nieuwe dingen te leren. Ik heb echt heel veel zin om weer aan de slag te gaan op de zomerschool. Tot snel!
Shirley Piette
Mijn naam is Shirley Piette. Ook dit jaar mag ik weer aan de slag bij Zomerschool MAKS! Ik werk al geruime tijd in de bovenbouw van IKC Hart van Slangenbeek. De laatste jaren geef ik les aan groep 8 en ben ik de specialist begaafdheid van onze school. Ik vind een goede sfeer in de klas erg belangrijk en wil graag het beste uit ieder kind naar boven halen. Ik zet mijn kennis en ervaring graag in om de kinderen van Zomerschool MAKS! een fijne en leerzame tijd te bezorgen. Samen met mijn enthousiaste collega's gaat dat ook dit jaar ongetwijfeld lukken!
Mick Landman
Mijn naam is Mick Landman. Ik ben 24 jaar oud en woon in Hengelo. Momenteel ben ik werkzaam in groep 6 van de Paus Joannes school in Hengelo. Tijdens de MAKS zomerschool verwacht ik naast een leerzame tijd ook een hele leuke tijd, want het middagprogramma gaat heel erg tof worden! Ik vind dat leren en bewegen elkaar goed aanvullen, daarom zorg ik graag voor actieve werkvormen, waarbij bewegen en leren samen gaan. Met ons hechte team en het enthousiasme van de kinderen, gaan we er samen een mooie tijd van maken.
Amber Schopman
Mijn naam is Amber Schopman, ik ben 26 jaar en woon in Oldenzaal. Momenteel ben ik werkzaam in de middenbouw van de Wegwijzer in Losser. Tijdens de lessen laat ik de leerlingen zoveel mogelijk bewegen en ga ik graag naar buiten. Ook vind ik het belangrijk dat de leerlingen gezien worden. Ik heb super veel zin in de MAKS! zomerschool en verwacht hier een gezellige en leerzame tijd te hebben!
Jonas Kasim
Mijn naam is Jonas Kasim. Ik ben 24 jaar en woon in Hengelo. Momenteel ben ik werkzaam op IKC Hart van Slangenbeek in groep 6 en 8. In de klas vind ik bewegen en interactie erg belangrijk. Dit probeer ik dan ook zoveel mogelijk naar voren te laten komen in de lessen. In mijn vrije tijd voetbal en padel ik graag. Ik heb veel zin in de MAKS! zomerschool. We gaan er met z’n allen weer een supermooie tijd van maken!

Op naar een
onvergetelijke zomer!