Leren én plezier hebben: dat gaat samen in de Zomerschool.

Tijdens de Zomerschool wordt de kinderen een gevarieerd lesprogramma aangeboden, waarbij in het ochtendgedeelte de nadruk ligt op de kernvakken spelling, rekenen en begrijpend lezen. ‘s Middags worden allerlei boeiende en uitdagende activiteiten aangeboden op gebied van sport, voeding en cultuur.

Zomerschool MAKS: voor wie, wanneer en waar?

Voor wie is het?

Deze zomer zijn we alweer toe aan de derde editie van zomerschool MAKS! (Met Alle Kinderen Samen). Dat is ook hoe wij ons onderwijs willen vormgeven. Vanuit eigenaarschap van de kinderen werken aan betekenisvolle lessen. Veel persoonlijke aandacht en een actueel thema staan bij ons voorop!

Wanneer is het?

De zomerschool vindt dit jaar plaats van maandag 24 juli tot en met vrijdag 4 augustus. Iedere dag begint om 08.30 uur en eindigt om 14.15 uur. Op zaterdag en zondag is er geen school. Het vervoer van -en naar de zomerschool is op eigen gelegenheid.

Door wie?

De kinderen werken in de ochtenden onder begeleiding van gekwalificeerde leerkrachten aan de kernvakken spelling, rekenen en begrijpend lezen. Voor het middag-programma gaan we ook dit jaar weer een samenwerking aan met verschillende partners uit de regio! Zo komen wij tot echte activiteiten die de kinderen activeren en motiveren.

Waar is het?

Ook de derde editie van de Zomerschool MAKS! vindt plaats op MFA ‘t Berflo. Wij hebben hiermee een prachtige locatie gevonden die ons echt de mogelijkheid geeft om een onvergetelijke tijd voor de kinderen te creëren.

Aanmelden

Als uw kind in aanmerking komt voor deelname, heeft u dit vernomen via de leerkracht van uw kind. De aanmelding verloopt via de school. Alleen de kinderen die het volledige programma (2 weken) aanwezig kunnen zijn, mogen deelnemen.

Kosten?

Deelname aan de zomerschool is gratis.

Bekijk de video
2022 Aftermovie

Wat hebben wij genoten van de betrokkenheid van de 75 kinderen bij dit toffe thema, Techniek & Duurzaamheid.